КРЕЗ Армъри е българска компания, която е фокусирана в стрелковите спортове, лова и забавленията сред природата. Създадена е през 2016г. като част от Корпорация КРЕЗ и бързо набира популярност сред почитатели на адреналина от цяла България и Европа. Бизнесът на компанията е разделен на два сектора: Стрелбищен комплекс и Магазин за оръжия и туристическа екипировка.

КРЕЗ Армъри разполага с най-модерния Стрелбищен комплекс на Балканите. Оборудван и обзаведен различно от всеки друг комплекс в страната.
Изграден със значителни инвестиции, много труд и внимание към детайла, тази арена на забавленията предлага 8 професионални стрелкови коридора с камери и автоматично управление, съблекални, зала за провеждане на обучения и изпити, медицински кабинет, оръжеен майстор, арена за стрелба с лък и други.

Комплeксът предлага разнообразни мишени, муниции и повече от 40 различни оръжия. За защитата и комфорта на всички потребители се грижат професионални инструктори, които обучават и помагат на посетителите да изживеят незабравими моменти. Заради простора и удобството на комплекса, той често е избиран за провеждане на състезания в различни дисциплини, IPSC и изпити за безопасно боравене с огнестрелно оръжие.

Непосредствено до Стрелковия комплекс се намира и Магазин КРЕЗ Армъри, който предлага изключително богата гама от огнестрелни и хладни оръжия, муниции, тактическо облекло, ловни принадлежности, средства за оцеляване, пиротехнически изделия и много други. Фирмата е директен вносител на различни търговски марки, като Pentagon и Alsa Pro.

Пазарувай онлайн!

Всички продукти на КРЕЗ Армъри вече са налични и онлайн.

Хиляди продукти от световноизвестни марки

5.11
Schmeisser
Winchester
Bushnell
Boker
Aimpoint
Beretta
Ruger
BlackHawk
Remington
Peltor
Benelli

Оръжие за всеки!

В стрелбище КРЕЗ Армъри можете да изберете между 43 различни оръжия. Някои от тях са легендарни!

Списък с оръжия в Стрелбище КРЕЗ Армъри

Beretta 92FS
G17 Gen4 Mos
SW MP9
G17 Gen3
Arsenal - SAR M9F
Grand Power - Stribog
G19 Gen3
Taurus - Raging Bull
G21 Gen4
SW 357
Ruger AR15 556
GSG AK47
Ruger MK3
G26 Gen4
Browning Buckmark
G43
Schmeisser
GSG MP5
Desert Eagle 357
SIG P225
CZ 75
Makarov
G17 Gen5
G34 Gen4
G19 Gen4
G22 Gen4


Виртуална разходка в КРЕЗ Армъри

Форма за контакти - КРЕЗ Армъри

Switch language:

Please publish modules in offcanvas position.